2019-09-12 11:45:57• hírek • Bede Emőke

Csempészet miatt kerül rácsok mögé egy máramarosi nő

Szeptember 11-én, 14 óra 30 perckor egy középkorú nő érkezett meg a petei határátkelőhöz azzal a szándékkal, hogy az ország területére lépjen. Terve azonban csakhamar dugába dőlt, ugyanis a hivatalos dokumentumok ellenőrzésekor kiderült, Romániában börtön vár rá.

A határrendészet tájékoztatása szerint a 35 éves M. A.-t a Nagybányai Bíróság csempészet miatt ítélte el 3 év 5 hónap letöltendőre, így a nőt már nem is engedték tovább, hanem átadták a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség munkatársainak, akik megteszik az ügyben a további lépéseket.


Nem ez mostanában az első eset, amikor hölgyek kerülnek kapcsolatba a csempészettel. Hétfő délután például a halmi határátkelőnél szeretett volna Románia területére lépni az az L. U. monogrammal illetett nő, ki egy román rendszámokkal rendelkező Ford Focust vezetett. Mivel fennállt a gyanúja, hogy a hölgy cigarettát csempész az autójában, ezért a határőrök nem csak a csomagokat, de az egész autót alapos vizsgálatnak vetették alá. A 47 éves nő pechére az egyenruhások megtalálták az autó tetőkárpitja alá rejtett rakományt, mely nem volt más, mint 370 csomag cigaretta, melynek összértéke 1665 lej. A nőt az általa elkövetett bűncselekmény miatt 5 ezer lejre bírságolták, és míg be nem fizeti ezt az összeget, a Ford Focust sem kaphatja vissza. 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: